Pienpystykorviin perehtynyt eläinlääkäri

Tein helmikuun alusta elämänmuutoksen ja luovuin turvallisesta  yli 8 vuotta jatkuneesta päivätyöstäni hallinnon eläinlääkärinä ja siirryin toimimaan yksityisenä pieneläinlääkärinä Uudenmaan alueella (Klaukkala ja muu Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Vihti, Vantaa, Espoo ja muut lähiseudut). Toimintani löytyy nimellä Eläinlääkäripalvelu Piia Pekkola

Eläinlääkäri kotiin ja kenneliin

Kokeneena kasvattajana on luonteva tarjota palveluita kasvattajille ja kenneleille. Kotioloissa saan tehtyä ilman stressiä ja tautipainetta tiineysultrat, pentutarkastukset ja -sirutukset (myös varhaissirutus!), rokotukset, lemmikkipassit sekä viralliset terveystutkimukset (sydän ja polvet).

Kenneleiden olisi hyvä panostaa ennakoivaan terveydenhuoltoon ja noudattaa terveydenhuolto-ohjelmaa pitääkseen koirat terveinä ja taudit poissa. Kennelliitto valmisteleekin ohjelmaa, jolla kenneleiden koirien pito mm. terveydenhuollon osalta parantuisi.
Voisin auttaa kenneleitä tekemällä kennelneuvontaa, rokote- ja madotusohjelman ja ohjeet, joilla rodun tyypilliset terveysongelmat voidaan välttää.

Toimintani perustuu koti- ja kennelkäynteihin, mutta minut löytää Nurmijärven PetBros- hyvinvointikeskukselta torstaisin sekä aina sovittaessa.

Oma laumani

Reissaan paljon pitkin Suomea, joten erityisesti Itä-Vantaan, Sastamala-Huittinen seudun, Tampereen ja Jyväskylän seudun asiakkaiden kannattaa laittaa viestiä ja sopia käynnistä!

Kasvattajat, treeniryhmät ja rotuyhdistykset, pyytäkää tarjous! 

Eläinlääkärin yhteystiedot:

Kotisivut: Eläinlääkäripalvelu Piia Pekkola 

FB- sivut: Eläinlääkäripalvelu Piia Pekkola 

Puhelin: 045-2714205

E-mail: piia@elainlaakaripalvelu.fi